Tidakök

Från idé till drömkök

Vad innebär det att köpa ett kök från Tidakök?

Börjar med dig ...

Varje kök är unikt och alla har egna idéer och önskemål om hur just deras kök ska se ut. Vi på Tidakök hjälper Er hela vägen från idé till förverkligande så att Ni får ut det mesta och bästa av Ert kök.

Kom till Tidaköks köksstudio ...

Vi stöder dina idéer och behov med expertråd. Vi har ett stort urval av former och färger och är flexibla vad gäller lösningar och speciella önskemål som gör just Ert kök unikt.

Hög kvalitet garanteras av Tidakök ...

Våra stommar är monterade och består av 18 mm melaminbelagd spånskiva. Luckor går få i modern ABS kantad melaminbelagd spånskiva, målad och fanérad MDF eller massiva träluckor mellan 18-20 mm tjocka. Alla lådor och gångjärn är av märke BLUM vars kvalité klarar ett köks livstid.

Installation och montering ...

Många av våra kunder vill själva montera sina kök, kanske i samarbete med egna hantverkskontakter. Vi samarbetar med lokala snickare som kan ge offert även på andra delar än själva köksmontaget.  De håller i hela processen och ser till att rörmokare, elektriker, kakelsättare mm. blir inkopplade .

... Drömköket

Vi är med Er hela vägen från det första mötet till utlastningen på lagret. Just det, många av våra kunder vill själva hämta sina kök hos oss och då hjälper vi gärna till. Vår stora kärra står till förfogande om Ni behöver låna transport. Vill Ni hellre få hem köket så kan vi köra ut det eller frakta det med speditör.

tidakok-moderna-logo
tidakok-quality-logo
tidakok-precision-logo

Unika Vintage köksmöbler

Tidakök Specialty

Svensk design, hög kvalitet

KÖNIG

Lätta, skandinaviska lyxiga, oemotståndliga, levande utrymmen du kan gå till ditt hem. Idag är det inte bara kungarnas privilegium!

CORNERSTONE

Cornerstone ger en riktigt stabil utgångspunkt för de mest sofistikerade köksskåp. En ädel representant för vintage stil …

Ren modern kökdesign

Högkvalitativ och anpassad design

CARMEL

Mångfalden av moderna lösningar, obegränsade möjligheter och den otänkbara elegansen. 

PALACE

När användbarhet och elegant utseende inte undertrycker varandra hjälper de. Testning av rimlig anpassning och de nya möjligheter och verkligen se en plats, sedan saker kommer upp som fortfarande i dag verkar som en dröm.

OPTIMA

Lugn ordning. Optimerade lagringsalternativ. Att köket verkligen inger ett lugn och harmoni.

Scroll to Top