König galleri

Inspireras och föreställ dig drömmen om ditt kök!

König bildgalleri

Stort utrymme tillåts av lämpliga yttre belysning ger en mycket ren och trevlig atmosfär i köket König familjen elegant elegans.

Tidakök fortsätter i köksstudio

Vi stöder dina idéer och behov med välutbildad rådgivning. Utformningen, ritning och personlig rådgivare följer Dig i hela processen.

Hög kvalitet garanteras av Tidakök

Vi är stolta över vår kvalité. Skåpen är monterade och består av 18 mm melaminbelagd spånskiva. Våra luckor i olika material är mellan 18-20 mm. Köken går få i NCS skalans alla kulörer. Lådkonstruktioner och gångjärn levereras av BLUM vilket borgar för kvalité.

König Vintage kök är vår storsäljare på Tidakök. För det mesta i vita kulörer men även i olika nyanser av grått. Välj Din egen favoritfärg.

Unika lösningar och familjär atmosfär. König Premium köksskåp har ett långvarigt utseende, gott om förvaring och ett urval av funktioner för att möta de moderna behoven.

Vintage stilen har hittat in i mångas hjärtan i årtionden så det är inte konstig att König är vår storsäljare.

Ett utmärkt val för älskare av vintage kök som letar efter en långsiktig lösning.

Play Video

Königs köksskåp har väckt mycket hjärta. Detta är en speciell kompilering tack vare det utmärkta arbetet hos vårt designteam för en av våra kära familjer.

“När vi öppnade vår köksstudio för 26 år sedan fanns tre köksutföranden i vårt sortiment med leverans inom 24 timmar. Numera är alla kök unika och vårt sortiment och flexibilitet gör att kunden har ett stort utbud att välja från.

Besök gärna vår utställning i Tidaholm och låt Dig inspireras av våra köksmiljöer.

Anne-Lie Kjellander

Scroll to Top